Avoimet työpaikat

Haluatko osaksi kannustavaan ja kehittymishaluiseen joukkoomme?

Loistavaa,
lue lisää täältä!

Yritys

Tietomitta Oy on Espoossa ja Lahdessa toimiva suomalainen ohjelmistotalo.

Olemme erikoistuneet ympäristönhuoltoalan toiminnanohjausratkaisuihin ja tuotteitamme on kehitetty 25 vuotta yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Ohjelmistomme kehitettiin aluksi helpottamaan jätehuoltolaskutusta mutta nykyään laskutus on vain pieni osa JHL-ohjelmistoa, jolla hallinnoidaan koko ketju jätteiden noudosta laskutukseen, kirjanpitoon ja raportointiin asti.

Ympäristönsuojelu ja sen myötä kestävä kehitys on noussut tärkeään rooliin viime vuosina niin meillä Suomessa kuin myös kansainvälisesti. Euroopan Unionin tekemät energia- ja ilmastosuunnitelmat muuttavat kansallisia säädöksiämme, jonka vuoksi myös me Tietomitta Oy:ssa kehitämme palveluitamme ja tuotteitamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

ASIAKASLÄHTÖISTÄ PALVELUA

Asiantuntijaorganisaationa tarjoamme asiakaslähtöistä ja tehokasta palvelua asiakkaillemme. Toimintamme lähtökohtana on olla luotettava yhteistyökumppani ja tarjota tehokkaita työkaluja asiakkaidemme liiketoiminnan tehostamiseksi. Viime vuosina henkilöstömme määrä on tasaisesti lisääntynyt. Tällä hetkellä meitä työskentelee 19 henkilöä erilaisissa tehtävissä.

Tietomitta Oy
Klovinpellontie 1-3, Torni 2 02180 ESPOO

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin 8 - 16 numerossa 0207 780 500

Autopäätetuki palvelee arkisin 6 - 22 numerossa 0207 851 625