Avoimet työpaikat

Haluatko osaksi kannustavaan ja kehittymishaluiseen joukkoomme?

Loistavaa,
lue lisää täältä!

JHL-ajonohjaus

Ajonohjausjärjestelmä on helppokäyttöinen ja toimintavarma työkalu vakio- ja tilausajoihin. Karttaopastuksen avulla kuljettajat löytävät helposti kohteisiin.

REAALIAIKAISTA KOMMUNIKOINTIA TOIMISTON JA AUTON VÄLILLÄ

JHL-autopäätejärjestelmä on integroitu JHL-toiminnanohjausjärjestelmään. Ajolistat ja keikkatehtävät siirtyvät langattomasti toimistolta autossa käytettäviin autopäätteisiin. Reaaliaikainen tiedonsiirto mahdollistaa, että toimistolla tehdyt uudet tilaukset, tyhjennysmuutokset ja palautteet näkyvät heti autossa. JHL-autopäätejärjestelmä mahdollistaa myös kuljettajan tekemään muutoksia, jotka näkyvät heti toimistolla. Tehtävät siirtyvät kivuttomasti toimistolta autoon ja autosta saadaan helposti tiedot laskutukseen. Toimistolla voidaan seurata tehtävän ja autojen etenemistä reaaliaikaisesti kartalla.

SIIRTOASIAKIRJAT

Ajettaessa erillisiä tilauksia järjestelmä muodostaa automaattisesti tarvittavat siirtoasiakirjat. Allekirjoitukset siirtoasiakirjoihin hoidetaan sähköisesti ja asiakirjat ovat tulostettavissa tarvittaessa ruudulle. Näin ollen esimerkiksi liikenneonnettomuustilanteessa tiedetään täsmälleen mitä auto sisältää. 

Tietomitta Oy
Klovinpellontie 1-3, Torni 2 02180 ESPOO

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin 8 - 16 numerossa 0207 780 500

Autopäätetuki palvelee arkisin 6 - 22 numerossa 0207 851 625