Avoimet työpaikat

Haluatko osaksi kannustavaan ja kehittymishaluiseen joukkoomme?

Loistavaa,
lue lisää täältä!

Avoimet työpaikat

Haluatko osaksi kannustavaan ja kehittymishaluiseen joukkoomme?

Olemme jatkuvasti kehittyvä Espoossa ja Lahdessa toimiva ohjelmistotalo, joka toimittaa ja kehittää ympäristöalan toiminnanohjausjärjestelmää. Asiakkaitamme ovat yksityiset ja kunnalliset yritykset, jotka toimivat nopeasti kehittyvällä ympäristöalalla. Meillä on merkittävä asema alalla ja tavoitteenamme on tarjota parhaita ratkaisuja ja työkaluja asiakkaidemme liiketoiminnan tehostamiseksi. Onnistuaksemme tavoitteessamme parhaalla mahdollisella tavalla, tarvitsemme sinunlaistasi osaajaa.

Junior Full Stack Developer (Espoo)

Tyyppi: Osa-aikainen, kesätyö, lopputyömahdollisuus, vakituinen
Haettu tausta: n. 3. vsk – valmistunut 
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, pikimmiten 
Työaika: 15-37,5 h/vko (mieluiten min. 3pv/vko)
Sijainti: Espoo
HakuDL: ASAP 

Tietomitta hakee nyt tiimiinsä (Junior) Full Stack Developeria monipuolisten ohjelmistokehitysprojektien pariin! Tehtävässä pääset hyödyntämään sekä kiinnostustasi että osaamistasi web- ja mobiilikehityksestä ja osallistumaan asiakasprojekteihin heti alusta lähtien. Tehtävänäsi tulee olemaan olemassa olevien ja uusien sähköisten palveluiden kehittäminen mobiilimuotoon yhdessä tiimin kanssa. Käytössä meillä on mm. C#, JavaScript, CSS, HTML5, .NET, Xamarin ja SQL tietokannat, joten kokemus näiden parista on plussaa, mutta emme oleta että hallitset koko stackin jo tullessasi. Toivomme, että olet kerryttänyt osaamistasi joko harrastuneisuuden tai työkokemuksen kautta, mutta tärkeintä on, että olet motivoitunut ja innostunut oppimaan uutta ja kehittämään nykyisiä taitojasi!

Voit siis hyvinkin olla etsimämme tekijä, jos sinulla on jonkin verran ohjelmointikokemusta ja reippaasti motivaatiota oppia uusista teknologioista ja päästä monipuolisten ohjelmistokehitysprojektien pariin. Yrityksenä Tietomitta panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin ja tarjoaa joustavat työajat sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi. 
 
Etsimältämme henkilöltä haemme:
•    Innostunutta asennetta, harrastuneisuutta ja kiinnostusta kehittyä
•    Aiempaa ohjelmointikokemusta, C# ja/tai .NET:n tuntemus ovat eduksi mutta eivät välttämättömiä
•    Kiinnostusta uusiin teknologioihin ja toimintatapoihin
•    Soveltuvia korkeakouluopintoja 
•    Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Tietomitta Oy on Espoossa ja Lahdessa toimiva suomalainen ohjelmistotalo. Toimitamme ja kehitämme ympäristöalan toiminnanohjausjärjestelmää. Olemme erikoistuneet ympäristönhuoltoalan toiminnanohjausratkaisuihin ja tuotteitamme on kehitetty 25 vuotta yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tietomitan asiakkaita ovat yksityiset ja kunnalliset yritykset, jotka toimivat nopeasti kehittyvällä ympäristöalalla. Asiantuntijaorganisaationa tarjoamme asiakaslähtöistä ja tehokasta palvelua asiakkaillemme. Toimintamme lähtökohtana on olla luotettava yhteistyökumppani ja tarjota tehokkaita työkaluja asiakkaidemme liiketoiminnan tehostamiseksi. Viime vuosina henkilöstömme määrä on tasaisesti lisääntynyt. Tällä hetkellä meitä työskentelee 19 henkilöä erilaisissa tehtävissä. 

Tarjoamme:
•    Innostuneen ja osaavan työyhteisön jossa saa tukea ja pääsee oppimaan kokeneemmilta kollegoilta
•    Henkilöstön työhyvinvoinnista ja -tyytyväisyydestä huolehtivan organisaation 
•    Täyspäiväisen kesätyön
•    Mahdollisuuden lopputyön tekemiseen, mikäli tämä on ajankohtaista 

Entä millaista Tietomitalla on tehdä töitä? Lue tulevien kollegoidesi Iiro-Pekan ja Päivin kokemuksista Tietomitan blogista.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja osaamistasi kuvaava CV 12.02.2017 mennessä osoitteeseen: rekry@tietomitta.fi. Täytämme tehtävän heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietopyynnöt voit toimittaa myös samaan osoitteeseen.

Merkitse viestin aihe-kenttään ”Full Stack

AVOIN HAKEMUS

Voit aina lähestyä meitä myös avoimella hakemuksella.

Kerro, mitä osaat ja millainen työ saa sinut innostumaan. Kerro työhistoriastasi ja siitä mistä unelmoit? Olisiko meillä mahdollisuus tarjota sinulle jotain josta voisit olla ylpeä?

Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry(at)tietomitta.fi otsikolla “Avoin hakemus“.

Tietomitta Oy
Klovinpellontie 1-3, Torni 2 02180 ESPOO

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin 8 - 16 numerossa 0207 780 500

Autopäätetuki palvelee arkisin 6 - 22 numerossa 0207 851 625