Avoimet työpaikat

Tietomitta Oy on Espoossa ja Lahdessa toimiva ohjelmistotalo. Olemme osa pohjoismaista Vitec Software Grouppia. Toimitamme ja kehitämme ympäristöalan toiminnanohjausjärjestelmää. Olemme erikoistuneet ympäristönhuoltoalan toiminnanohjausratkaisuihin ja tuotteitamme on kehitetty 25 vuotta yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tietomitan asiakkaita ovat yksityiset ja kunnalliset yritykset, jotka toimivat nopeasti kehittyvällä ympäristöalalla. Asiantuntijaorganisaationa tarjoamme asiakaslähtöistä ja tehokasta palvelua asiakkaillemme. Toimintamme lähtökohtana on olla luotettava yhteistyökumppani ja tarjota tehokkaita työkaluja asiakkaidemme liiketoiminnan tehostamiseksi.

Full stack Developer Espooseen

Tietomitta hakee nyt tiimiinsä Full Stack Developereita monipuolisten ohjelmistokehitysprojektien pariin! Tehtävässä pääset hyödyntämään sekä kiinnostustasi että osaamistasi backend-, web- ja mobiilikehityksestä ja osallistumaan asiakasprojekteihin heti alusta lähtien. Tehtävänäsi tulee olemaan olemassa olevien ja uusien sähköisten palveluiden kehittäminen yhdessä tiimin kanssa. Käytössä meillä on mm. C# ja Asp.net, JavaScript, Css, HTML5, .NET, Xamarin ja SQL-tietokannat, joten kokemus näiden parista on plussaa. Emme kuitenkaan odotaa että hallitset koko stackin jo tullessasi. Toivomme, että olet kerryttänyt osaamistasi joko harrastuneisuuden tai työkokemuksen kautta, mutta tärkeintä on, että olet motivoitunut ja innostunut oppimaan uutta ja kehittämään nykyisiä taitojasi!

Voit siis hyvinkin olla etsimämme tekijä, jos sinulla on jo ohjelmointikokemusta ja reippaasti motivaatiota oppia uusista teknologioista ja päästä monipuolisten ohjelmistokehitysprojektien pariin. Yrityksenä Tietomitta panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin ja tarjoaa joustavat työajat sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi. 

Etsimältämme henkilöltä haemme:

•    Innostunutta asennetta, harrastuneisuutta ja kiinnostusta kehittyä,
•    aiempaa ohjelmointikokemusta, C# ja/tai .NET:n tuntemus ovat eduksi mutta eivät välttämättömiä,
•    kiinnostusta uusiin teknologioihin ja toimintatapoihin,
•    soveltuvia korkeakouluopintoja,
•    sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Tarjoamme:

•    Innostuneen ja osaavan työyhteisön jossa saa tukea ja pääsee oppimaan kokeneemmilta kollegoilta
•    Henkilöstön työhyvinvoinnista ja -tyytyväisyydestä huolehtivan organisaation 
•    Mahdollisuuden lopputyön tekemiseen, mikäli tämä on ajankohtaista 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja osaamistasi kuvaava CV osoitteeseen: rekry@tietomitta.fi. Täytämme tehtävän heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Olli Wirpi, puhelinnumero 0406702743.

Tietomitta Oy
Klovinpellontie 1-3, Torni 2 02180 ESPOO

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin 8 - 16 numerossa 0207 780 500

Autopäätetuki palvelee arkisin 6 - 22 numerossa 0207 851 625